Waar is da feestje?

Sunparks - Postelsesteenweg 100 - 2400 Mol - België

 


View Larger Map

 

 

 

Shuttle Service

HEEFT U EEN SHUTTLE NODIG , MAIL DAN NAAR HENK OP :  HVDWEERDT@GMAIL.COM 

Wegens het steeds drukkere verkeer kunnen wij geen shuttledienst meer aanbieden vanuit de luchthavens Brussel-Nationaal en Brussels-Charleroi.
De Shuttle service zal enkel mogelijk zijn vanuit het treinstation ANTWERPEN-BERCHEM (dus niet vanuit Antwerpen Centraal !)
Gelieve ons uiterlijk 01/11/15 een email te sturen met uw aankomsttijd in Antwerpen-Berchem .
De prijs per rit bedraagt € 20 per persoon enkele reis te voldoen aan de chauffeur !

*Aankomst in luchthaven Brussels National Airport (Zaventem) : er is een nieuwe treinverbinding vanuit de luchthaven (nivo -1) die U in minder dan een half uur van de luchthaven naar het treinstation Antwerpen-Berchem brengt : heel makkelijk ,snel en comfortabel !

*Aankomst in luchthaven Brussels-South (Charleroi) : er rijdt een busdienst vanuit de luchthaven Charleroi naar het treinstation Brussel-Zuid (= Bruxelles-Midi) ; van daaruit heb je elke 20 minuten een trein naar het station Antwerpen-Berchem

*Aankomst in luchthaven Amsterdam (Schiphol) : de hoge snelheidstrein vertrekt een tiental keren per dag vanuit de luchthaven Schiphol en stopt in het station van Antwerpen-Berchem

*Aankomst in treinstation van Mol
Vanuit Antwerpen Centraal , kan je ook de train nemen naar Mol ! Het duurt wat langer maar het is wel een mooie rit en …. wij hebben toch tijd zat ,niet ! Vanaf het treinstation in Mol is er ook een shuttledienst verzekerd ! Als je bij aankomst in het station even belt , sturen wij de Ballonmobiel die je voor de luttele som van € 7,- voor de deur van Sunparks afzet !

Vertrek na afloop van de Jam vanuit Sunparks naar het treinstation van Antwerpen-Berchem en Mol : reservatie van de retour-shuttle bij aankomst in Mol is absoluut noodzakelijk !
Indien geen shuttle werd gereserveerd , kan niet gegarandeerd worden dat de shuttle U op het afgesproken uur naar Mol of Antwerpen-Berchem brengt !

 

Hoe geraak je er?

Met de auto of de motorhome

Het Sunparks ‘Kempense Meren’ is heel makkelijk met de wagen te bereiken vanuit België en de omringende landen . Surf naar Google Maps voor een gedetailleerde wegbeschrijving .Er is een superruime parking waar ook motorhomes toegelaten zijn .

Met het vliegtuig
Voor spotgoedkope vluchten vanuit heel Europa , check zeker de websites van de volgende carriers : 

www.ryanair.com

www.easyjet.com

www.virginexpress.com

www.brusselsairlines.com

Ryanair landt in Charleroi(Brussels-South) maar om het half uur vertrekt er een bus naar het ‘Gare du Midi’ of ‘Zuidstation’ in het centrum van Brussel. Virgin Express , Brussels Airlines en Easyjet landen in Brussels National Airport. Ook de klassieke maatschappijen geven héél scherpe prijzen , dus vergelijken is de boodschap !

Met de trein

Zowel vanuit de UK als vanuit Frankrijk ,Duitsland en Nederland zijn er uitstekende treinverbindingen . Check o.a. volgende websites voor prijzen en vertrektijden : www.thalys.com en www.eurostar.com Neem uiteraard ook contact met uw nationale spoormaatschappij of reisagent ; zij zullen U zeker kunnen helpen !

Met het openbaar vervoer

Je kan natuurlijk zelf met trein of bus naar Mol komen ! Voor tarieven en vertrektijden , check even de website : www.nmbs.be
Eens aangekomen in het treinstation in Mol , bel ons dan even (++32 475 231699 of ++32475231697) en een shuttle komt je halen voor  slechts € 7 per persoon !

Met de fiets of te voet

Proficiat en goeie moed !